Szolgáltatásaink

Nálunk több tucat gyártó, több mint 10000 terméke közül választhatsz! Hatalmas raktárkészletünk és folyamatosan bővülő áruválasztékunk biztosítja a gyors és pontos kiszolgálást, hogy Ne kelljen várakoznod!

Folyamatos akcióink mellett hasznos szolgáltatásokkal várunk, ami megkönnyíti a döntést és egyszerűbbé teszik a vásárlást, legyen szó felújításról, vagy építkezésről!

Szaktanácsadás

Szakképzett tanácsadóink várnak, akik segítséget nyújtanak a megfelelő építőanyagok kiválasztásában. Az építőanyagokat és kivitelezési technológiákat érintő kérdéseid nálunk mindig válaszra találnak!

Anyagszükséglet számítás

A tervek alapján kiszámoljuk, hogy az egyes építőanyagokból mekkora mennyiségre van szükséged!

Költségkalkuláció

Az előre kalkulált építőanyag szükséglet alapján a teljes felújítást, vagy építkezést érintő komplett árajánlatot készítünk!

Ingyenes vakolatminta

A homlokzat színezése előtt lehetőséget biztosítunk, hogy kipróbáld a kiválasztott színt saját otthonod falán. Igény esetén 2 kg színmintát biztosítunk a választásodnak megfelelő vakolatból, melynek árát az előzetesen kalkulált mennyiség megrendelése esetén a számládon jóváírunk!

Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt termékek hazaszállítását könnyen megoldhatod a segítségünkkel! A házhoz szállítást kedvező áron vállaljuk! Rengeteg fuvarozó céggel és futárszolgálattal állunk kapcsolatban, így törekszünk mindig a számodra legkedvezőbb fuvardíjat megtalálni.

Ütemezett szállítás

A felújítás, építkezés különböző fázisához megrendelt termékeket ütemezetten szállítjuk ki, hogy a munkálatok helyszínén mindig csak az éppen szükséges anyagok legyenek.

Áruvisszavétel

Amennyiben nem használtad fel a tőlünk vásárolt terméket, akkor a vásárlástól számított 120 napon belül az eredeti vételár beszámításával levásárolhatod az értékét! Ajánlatunk az ép, eredeti csomagolásban visszahozott szériatermékekre vonatkozik, a vásárlást igazoló bizonylat ellenében.

Festékkeverés

Több mint 10000 színárnyalat közül választhatod ki a Neked megfelelőt, amit a helyszínen kikeverünk, legyen szó akár fali vagy homlokzati festékről.

Építési anyag előkészítés

Egyes termékeink esetében segítséget nyújtunk az anyag beépítésének előkészítésében. Igény esetén gondoskodunk a vasáruk méretre vágásáról.