• Leier alapcserép Toscana téglavörös
  • Leier alapcserép Toscana téglavörös
  • Leier alapcserép Toscana téglavörös
  • Leier alapcserép Toscana téglavörös
-25%

Leier alapcserép Toscana téglavörös

318 Ft 239 Ft

Leier Toscana betoncserép

Toscana betoncserepek formavilága a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosít. Az izgalmas formát a színek sokfélesége teszi még változatosabbá.


Formavilág

Az egyedi formavilágnak köszönhetően a Leier betoncserepek vonalvezetése letisztult, így a tetőn a tökéletes íveket nem töri meg lépcső, nagy hézag.

Az ívelt cserepekből készült tetők átszellőzése a formából adódóan jön létre, így az alsó szerkezetek kevésbé forrósodhatnak át a nyári hőségben.

A Leier tetőfedő rendszerekkel a szaruzat hajlásszögétől függően változtatható léctávolsággal, nagy rugalmassággal tervezhet 17°-os hajlásszög felett.

A hálós fedéskép miatt a tető rendezett összhatást kölcsönöz.

A nagy felületű cserepekből gyorsan és gazdaságosan építhet.

A felületen kialakított vízvetők védelmet biztosítanak a vízfelkúszással szemben.


Különleges felületkezelés – PAJZSPLUSZleier pajzs védelem

Az anyagukban is színezett betoncserepek kétszeres felületkezelést kapnak.

A felhasznált speciális környezetbarát festék a legmagasabb színvonalat képviseli. A német beszállító több évtizedes szakértelmének, és a kétszeri bevonatolásnak köszönhetően a Pajzsplusz technológiával készült termékek színe egységes, és a környezeti hatásoknak sokáig ellenálló. A Pajzsplusz cserepek matt csillogásúak.

 


50 év garancialeier garancia

A Leier a betoncserép fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára 50 év garanciát vállal. A garancia feltételeiről és érvényesíthetőségéről bővebben a www. leier.hu honlapon feltüntetett garancialevél minta alapján tájékozódhat.

 


Alap- és kúpcserepeinket csak kötegekben értékesítjük. Kérjük rendelésük leadásakor Toscana, LUX 5 darabra, LUX Aero 6 darabra kerekítve adják meg rendelni kívánt mennyiségeket.


A Leier Hungária Kft. a helyszínre szállítást legalább 4 raklap mennyiségtől végzi, ennél kisebb szállítási mennyiség esetén 10.000 Ft/megkezdett tonna/raklap szállítási költséget számlázzuk!